Mega Diving.

€ nvt

Hiswa_1_(8)

Advertentie details

  • Postcode: 4703SZ
  • Geplaatst op: 16 april 2018 09:25
  • Verloopt over: Deze advertentie is verlopen

Uitgebreide omschrijving

Duikcentrum Mega Diving behoort tot de top van modernste duikcentra van Nederland. Sinds 2001 zijn wij gevestigd is een speciaal op het duiken ingericht nieuwbouw-pand, neergezet in het nieuwe Recreatiepark De Stok. Dit park ligt direct naast de snelweg op de route naar Zeeland (route zie Contact) naast het Rosada Outlet Centre. Er is een openbare parkeerplaats met meer dan 150 parkeerplaatsen. Daarnaast beschikt Mega Diving over een prive-parkeerplaats. Parkeren is dan ook geen enkel probleem.

Het duikcentrum beschikt over de modernste apparatuur op duikgebied. Dit op het gebied van vulinstallaties, werkplaatsapparatuur en noviteiten op duikartikelen. In een ruim opgezette winkel kunt u op uw gemak al het schoons voor onder water aanschouwen.

Specialisten zullen u graag van dienst zijn en nadere uitleg willen geven.
Zo kan een leek op duikgebied bij ons terecht voor een beginnerscursus sportduiken, maar ook een doorgewinterde ervaren duikrot voor technische materialen en / of opleidingen.

Nieuwtjes zullen bij ons altijd als eerste op de plank staan. Kortom; hebben wij het niet, zoek dan maar niet verder! Binnenkort kunt u ook bij ons terecht om producten te bestellen in onze webshop.

Voor duikscholen, verenigingen en groepen duikers hebben wij zeer interessante pakketaanbiedingen. Vraag ernaar in de winkel van maak een afpraak.

Uiteraard kunt u ook online bij Mega Diving shoppen. U bent van harte welkom in onze webwinkel www.megadiveshop.nl

Tot ziens bij Duikcentrum Mega Diving!

Tel. 0165 587070
Fax 0165 587079
info@megadiving.nl

Listing ID: 3058c7e9ca9238a

  

RegioMarktplaats op Facebook

© 2019 regiomarktplaats.nl. Alle rechten voorbehouden. | Webdesign en ontwikkeling Internetbureau CU Online
enqueue_script