Schildercursus Dordrecht.

atelier impressie
foto albert zwaanatelier impressie 2portret apolonialandschap mdelonportret aafkeatelier impressieAlbert Zwaan - Buitenwijk in Tokyo 2012

Advertentie details

  • Postcode: 3311BV
  • Geplaatst op: 27 maart 2018 10:09
  • Verloopt over: 37 dagen, 8 uur

Uitgebreide omschrijving

Met het accent op de hedendaagse schilderkunst in een mooi schildersatelier, in het  historische centrum van Dordrecht maak ik het persoonlijk karakter zichtbaar in je werk.Schilderen in een ongedwongen, gezellige sfeer op vrijdag of zaterdagochtend van 10:00u t/m 12:15u

Een cursus waarin je mijn adviezen kunt krijgen zo fanatiek je het maar wenst. Ik begeleid iedere cursist individueel, ieder kiest een eigen thema. Werk je liever in opdracht dan kan dat ook’

Hedendaagse Schilderkunst

Ik hou je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de schilderkunst en ik stimuleer de liefde voor de verfmaterie! Vind ik iets op het internet dat interessant voor je kan zijn, dan stuur ik de informatie door. Heb geen angst als je een beginner bent, ik voel snel aan welke lesstof jij nodig hebt en leer je snel een mooi palet te hanteren.Als je het spannend vindt ook een beetje wegwijs gemaakt te worden in hedendaagse schildertechnieken dan zit je bij mij wel goed!

Kunstboeken

Het atelier beschikt over een leuke boekenverzameling die iedere stroming binnen de schilderkunst wel zo’n beetje omvat. De verzameling wordt ook regelmatig aangevuld.Het vergaren van kennis via boeken kan nog worden aangevuld met eventuele Museum Trips in groepsverband die ik een aantal keren per jaar organiseer. Vorig jaar bijvoorbeeld, zijn wij met een leuk groepje naar de kunstbeurs “This Art Fair” geweest in de Beurs van Berlage. Kunst in levende lijve beschouwen is uiteraard erg’ leerzaam en ook gezellig!

De cursus is een aanrader voor iedereen die zijn of haar kennis op het gebied van de hedendaagse schilderkunst wil vergroten maar ben je meer een klassieker? Ik hou ook van de Haagse Scholers hoor! 😃 Mijn klassen vertegenwoordigen ook’ mensen die gewoon klassiek willen schilderen.

Het is bij mij geen u vraagt wij draaien lopend buffet arrangement. Men heeft even een aanloopje nodig voordat resultaat zichtbaar wordt dus, enig geduld is nodig.

Faciliteit

Het atelier bevindt zich op de begane grond pal, achter de voordeur dus’ geen gezeul de trappen op!  ”Koffie & Thee gratis” Er is WiFi aanwezig en je kunt gebruik maken van een digitale projector. Verf, paletje, een paar kwasten en een schildersdoekje moet je zelf meenemen.

Atelierbezoek m.b.t., “artistiek inhoudelijke feedback op je werk” Prijs: 50 € per uur exclusief reiskosten. Ben je bijvoorbeeld net afgestudeerd of’ door omstandigheden even uit je schildersritme gehaald, dan kan een atelierbezoekje van een kunstenaar wel eens een verfrissende en stimulerende uitwerking hebben.

Mensen die van plan zijn zich voor te bereiden op een toelatingsexamen voor de kunstacademie kunnen d.m.v. mijn lessen hun portfolio uitbreiden inclusief, de daarbij behorende bruikbare professionele adviezen.

Aansluiten kan op ieder gewenst moment’

Het voordeel van een individuele benadering is, dat je op ieder moment van het jaar in kunt stromen.

Het nieuwe seizoen start in september. Nadere informatie volgt (website)

Tot ziens in de Wijnstraat!

Hartelijke groet,

Albert Zwaan

Listing ID: 8655ab9fb8e95106

  

RegioMarktplaats op Facebook

© 2019 regiomarktplaats.nl. Alle rechten voorbehouden. | Webdesign en ontwikkeling Internetbureau CU Online
enqueue_script