Help

Advertentie plaatsen
Stappenplan voor het plaatsen van advertenties

  1. Klik op de button ‘Plaats een advertentie’ rechts boven het zoekgedeelte.
  2. Plaatst u voor de eerste keer een advertentie, klik dan op registreren. Bent u al geregistreerd log dan hier in. De velden met een * zijn verplicht.
  3. Bij registreren vult u uw gebruikersnaam in en uw email adres. Binnen enkele seconden ontvangt u uw wachtwoord. U kunt nu inloggen en uw gratis advertentie(s) plaatsen. Houdt ook je spam box in de gaten voor het geval uw email daar terecht is gekomen.
  4. Het plaatsen van uw advertentie zal in 3 stappen worden voltooid. U selecteert een rubriek en indien nodig een sub rubriek. Klik op verder en vul alle velden in. Die met een * zijn verplicht.
  5. RegioMarktplaats.nl werkt met locatie bepaling, postcodes en regio’s. Daarom wordt om deze gegevens gevraagd en zijn dit verplichte velden.
  6. Voeg de nodige foto’s toe. Met goede foto’s trekt u de meeste aandacht en bestaat de mogelijkheid, dat uw advertentie onder spotlight op de homepage terecht komt.
  7. In het volgende overzicht kunt u nakijken of alles goed is ingevuld, leest u de algemene voorwaarden en door op verder te klikken gaat u hier mee akkoord.
  8. Hierna is uw advertentie geplaatst en kunt u naar uw persoonlijke pagina door op mijn Dashboard te klikken. Hier kunt u al uw advertenties terug zien en persoonlijke informatie aanpassen.
  9. Je kunt de advertentie achteraf altijd wijzigen op je persoonlijke pagina. Je kunt ongelimiteerd wijzigingen uitvoeren.
  10. Wanneer je tijdens het maken van een advertentie besluit toch niets te willen plaatsen, kun je eenvoudig het inlogscherm verlaten.

Je wachtwoord en overige gegevens kun je eenvoudig en snel aanpassen onder ‘bewerk profiel’ op je persoonlijke pagina wanneer je bent ingelogd. Het is voor je eigen veiligheid verstandig je wachtwoord regelmatig te veranderen. Dit laatste geldt voor iedere website.

 

© 2019 regiomarktplaats.nl. Alle rechten voorbehouden. | Webdesign en ontwikkeling Internetbureau CU Online
enqueue_script