Waarom Regio Marktplaats

Sites waar je iets kunt (ver)kopen zijn er genoeg. Heeft Regio Marktplaats dan nog toegevoegde waarde? Jazeker!

De voordelen van Regio Marktplaats op een rij:

 1. Geen koop op afstand.
  Het grootste gevaar bij aankopen op afstand: je bestelling wordt niet geleverd of valt tegen. Je geld terugkrijgen lukt vaak niet of nauwelijks.
  Bij Regio Marktplaats bied, betaal en haal je in je eigen regio. Je hoeft dus nooit op voorhand geld over te maken, maar betaalt in plaats daarvan direct bij het ophalen.
 2. Zien met wie je zaken doet
  Een tweedehands autootje dat ├ęcht van een oud dametjes geweest is? Als je de auto direct kunt ophalen bij de dame in kwestie, weet je het zeker!
 3. Wederzijdse e-mailadressen zijn bekend
  Bij Regio Marktplaats verloopt de communicatie niet via een speciale berichtenserver. Zowel koper als verkoper kennen zodoende elkaars e-mailadres.
 4. Kopen bij geregistreerde verkopers
  Iets verkopen via Regio Marktplaats? Meld je aan als verkoper. Aanmelding is gratis (voor particulieren), net zoals het plaatsen van advertenties. Als koper doe je dus altijd zaken met een geregistreerde partij.
 5. Ongeregistreerd kopen
  Een leuk artikel gezien? Je kan altijd contact opnemen met de verkoper, ook als je zelf niet op Regio Marktplaats geregistreerd bent.
 6. Je aankopen gemakkelijk en snel in huis
  Juist door af te nemen binnen je regio, is je dienst of artikel altijd dichtbij! Geen lange reistijden meer of onverhoopte files, maar in plaats daarvan zakendoen met een verkoper bij je in de buurt.

 

plaats advertentie

 

 

facebook

 

 

© 2019 regiomarktplaats.nl. Alle rechten voorbehouden. | Webdesign en ontwikkeling Internetbureau CU Online
enqueue_script